Emirseyit Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Tokat´ın önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

Misyon: Okulumuz bilimin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Başarılar: OKULUMUZ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA SBS SONUÇLARINA GÖRE TOKAT İLİ GENELİNDE 6.SIRA YER ALMIŞTIR. AYRICA MATEMATİK ALANINDA 1.SIRADA YER ALMIŞTIR.

Saatler: DERS BAŞLAMA : 8.40 DERS BİTİŞ : 15.20
Servis Bilgisi: Kömeç köyünden taşıma servisi ile öğrencilerimiz gelmektedir.
Sportif Etkinlikler: Satranç Turnuvası, Halter Yarışması
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak, Teknofest
Proje Çalışmaları:

WEB - https://emirseyitortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Emirseyit Kasabası / TOKAT

Kütüphane Kitap Sayısı :1930

Yerleşim Yeri - EMİRSEYİT KASABASI

Adres - Emirseyit Kasabası / TOKAT

Ulaşım Belediye otobüsü

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz merkez ilçeye bağlı olup il merkezine 12 km uzaklıktadır